Keplr Wallet Extension

Keplr wallet

In de wereld van cryptocurrencies is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke wallet essentieel voor het veilig beheren van je digitale activa. Een van de meest populaire wallets is de Keplr Wallet Extension, die speciaal is ontworpen voor gebruikers van het Cosmos-ecosysteem. Deze browserextensie biedt een naadloze ervaring voor het beheren, staken en verhandelen van verschillende tokens binnen het Cosmos-netwerk. In deze gids laten we je stap voor stap zien hoe je de Keplr Wallet Extension kunt installeren in Google Chrome, zodat je direct aan de slag kunt met het veilig beheren van je cryptocurrencies. Lees verder om te ontdekken hoe eenvoudig het is om de Keplr Wallet Extension op je browser te krijgen.

Ga naar de downloadpagina van de Keplr-extensie voor Chrome en klik op [Toevoegen aan Chrome].

Klik in het volgende pop-upvenster op [Extensie toevoegen] en deze wordt automatisch toegevoegd aan je Chrome-browser.

Keplr Wallet Extension

Zodra de extensie is toegevoegd, moet je mogelijk op het puzzelstukje-icoon rechtsboven in je Chrome-browser klikken en vervolgens de Keplr-pin selecteren om de Keplr-link zichtbaar te maken in je browserbalk.

Zodra Keplr zichtbaar is, klik je met de rechtermuisknop op Keplr en selecteer je “Extensie beheren.” Zorg er vervolgens voor dat naast “Toegang tot sites” de optie “Op alle sites” is geselecteerd.
Daarna moet je een account aanmaken om toegang te krijgen tot de functies van de wallet. Klik op de onderstaande link om een Keplr-account aan te maken.

Vervolgens, Maak een Nieuwe Keplr Wallet aan

Je kan met google inloggen en een account aan maken maar dat raad ik niet aan bebruik liever de seed/mnemonic phrase

Om een seed phrase-account aan te maken, kies je de optie [Nieuw account aanmaken].
De volgende pagina toont je geheime seed/mnemonic phrase. Je kunt kiezen voor een zin van 12 of 24 woorden. Bewaar deze zin op een veilige plaats en verlies deze niet. (Je moet deze zin invoeren op de volgende pagina.)

Keplr Wallet Extension

Voer vervolgens een naam voor je account en een wachtwoord in (je kunt deze later wijzigen). Klik op [Volgende].
Om de aanmaak van dit nieuwe account te bevestigen, moet je op de woorden klikken in de juiste volgorde waarin ze in je seed/mnemonic phrase verschijnen.
Druk op [Registreren] en je bent klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *