Binance trekt zich terug uit Nederland en verwijst klanten door naar Coinmerce: De toekomst van cryptohandel in Nederland

binance Coinmerce overstappen

Binance Coinmerge Crypto overstappen

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency-exchange, trekt zich terug uit Nederland (17 juli 2023). Maar maak je geen zorgen, want Binance heeft een samenwerking aangegaan met het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce om hun huidige klanten een nieuw onderkomen te bieden. Dit betekent dat de honderdduizenden Binance-klanten in Nederland kosteloos worden doorverwezen naar Coinmerce. We nemen een kijkje naar deze spannende ontwikkeling en wat dit betekent voor de Nederlandse crypto-community.

Gemakkelijk overstappen naar Coinmerce:

Vanaf de week van 10 juli is het een fluitje van een cent voor Binance-gebruikers om hun digitale activa over te zetten naar Coinmerce. Met een eenvoudige “one-click” oplossing kunnen ze zonder gedoe blijven handelen in hun favoriete cryptovaluta. Binance heeft zijn gebruikers al op de hoogte gebracht van deze overstap en biedt volledige ondersteuning tijdens het proces.

Meer keuze met Bitcoin en 350+ andere crypto’s:

Coinmerce heeft niet stilgezeten. Als onderdeel van deze overgang heeft het platform een enorme hoeveelheid coins van Binance aan hun portfolio toegevoegd. Nu hebben gebruikers bijna 350 verschillende coins om uit te kiezen, wat hen meer vrijheid geeft en betere mogelijkheden biedt voor risicospreiding. En dat is nog niet alles. Coinmerce is van plan om deze nieuwe coins ook te evalueren op hun potentieel voor Earn & staking. Zo kunnen gebruikers profiteren van extra manieren om rendement te behalen op hun digitale activa.

crypto chart Binance Coinmerge Crypto overstappen

Lagere handelskosten voor meer mogelijkheden:

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Coinmerce ook goed nieuws voor handelaren. Ze hebben de transactiekosten verlaagd naar slechts 0,2%. Dat betekent meer vrijheid voor gebruikers om meer transacties uit te voeren en te investeren in een grotere verscheidenheid aan munten, zonder dat de kosten een obstakel vormen. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Coinmerce hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe exchange. Hier kunnen gebruikers marktorders plaatsen en handelen zoals ze gewend zijn, met hun vertrouwde orderboeken en live grafieken. Op de Coinmerce Exchange kunnen gebruikers handelen met USDT-coins.

Maak de overstap naar Coinmerce en ontdek een wereld van mogelijkheden:

Vanaf 10 juli zal Binance Nederlandse klanten doorverwijzen naar Coinmerce. Als je op zoek bent naar een soepele overstap en wilt profiteren van al deze voordelen, dan is Coinmerce de juiste keuze voor jou. Dus pak je digitale activa bij de hand en maak je klaar voor een nieuwe en opwindende fase inde Nederlandse cryptohandel. Coinmerce biedt een gebruiksvriendelijk platform waar je gemakkelijk kunt handelen en profiteren van een breed scala aan cryptovaluta.

www.binance.com
Onze gratis Crytpo Cursussen
Liever overstappen naar Bitvavo dat kan via deze link voor 10 euro gratis crytpo en de eerste 10 000 euro geen handels kosten

Binance Coinmerge Crypto overstappen

  • Disclaimer: Houd er rekening mee dat dit artikel alleen bedoeld is voor informatieve doeleinden. Het is belangrijk om je eigen onderzoek te doen en indien nodig advies in te winnen bij professionals voordat je beslissingen neemt met betrekking tot investeringen in cryptovaluta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *