SHIDO: De Toekomst van Financiën en Blockchain

SHIDO blockchain ontwikkelingen

SHIDO blockchain ontwikkelingen

Introductie

Welkom bij www.online-vermogen.com, waar we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de crypto-wereld. In dit blog nemen we een diepgaande blik op de recente ontwikkelingen bij SHIDO, een opkomend project dat de toekomst van financiën en blockchain vormgeeft. We delen opwindend nieuws over Shido’s groeiende gemeenschap, nieuwe partnerschappen en innovatieve producten. Houd er echter rekening mee dat de informatie die we delen geen financieel advies vormt, maar eerder een informatieve kijk biedt op de voortgang van SHIDO.

SHIDO 9k-houders

Een van de hoogtepunten van de groei van SHIDO is het bereiken van 9.000 houders en het succes van hun stakingsprogramma. Deze mijlpaal is een teken van vertrouwen en betrokkenheid van de gemeenschap bij het project.

Nieuwe Partnerschap : Zeer nauwe partner van Mastercard

SHIDO heeft onlangs een nieuw partnerschap aangekondigd met een partner die nauwe banden heeft met Mastercard. Deze samenwerking op het gebied van nuttigheid is veelbelovend, omdat het SHIDO zal helpen bij de ontwikkeling van de Shidocard en de wallet. Daarnaast zal het partnerschap SHIDO naar een hogere status tillen en de wallet als financieringsbron erkennen.

0% Tax

SHIDO blockchain ontwikkelingen

We gaan naar 0% belasting en zetten veel liquiditeit in. Belangrijke spelers wachten op deze grote stappen. Hopelijk volgende week. Dit zal ons naar een nieuw niveau tillen.

Binnenkort kunnen we enkele belangrijke veranderingen verwachten bij SHIDO. Het team is bezig met het verzamelen van liquiditeit en zal overgaan naar een 0% belastingstructuur. Deze grote zetten hebben de aandacht getrokken van belangrijke spelers in de branche, die met veel anticipatie uitkijken naar deze ontwikkelingen. Het belooft een spannende tijd te worden voor SHIDO en zijn gemeenschap.

Shido lend and earn, multi-currency stablecoin

Een van de opwindende nieuwe ontwikkelingen bij SHIDO is de komst van Shido Lend and Earn, een multi-currency stablecoin. Vergelijkbaar met Dai, zal deze stablecoin SHIDO’s aanwezigheid in de markt versterken en nieuwe mogelijkheden bieden voor beleggers en gebruikers. Het is als het uitpakken van kerstcadeautjes, er is nog veel meer in het verschiet!

Wallet update

Er wordt gewerkt aan bugs en interface. 2.5 komt eraan met Transak. Meest veelzijdige gateway. We hebben nu nodes voor 4 nieuwe blockchains. Shido card-integratie komt eraan.

Het wallet-ecosysteem van SHIDO blijft evolueren. Het team werkt hard aan het oplossen van bugs en het verbeteren van de interface. Versie 2.5 van de wallet staat op de planning, en er wordt gewerkt aan de integratie van de Shido Card. Deze ontwikkelingen zullen de gebruikservaring verbeteren en SHIDO-gebruikers meer mogelijkheden bieden.

Shidodex

Nieuwe stakingcontracten worden gebouwd om alle bugs te elimineren. Het volgende is het Limit Protocol. Volle kracht vooruit!

Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt, werkt SHIDO aan nieuwe stakingcontracten voor Shidodex. Deze inspanningen zijn gericht op het oplossen van eventuele bugs en het verbeteren van de functionaliteit. Het volgende doel is de implementatie van het

Limit Protocol, waardoor SHIDO-gebruikers nog meer mogelijkheden krijgen om actief deel te nemen aan het ecosysteem.

We willen onze lezers er ook op wijzen dat ze voor het meest recente nieuws en aankondigingen terecht kunnen in de Telegram-groep van SHIDO. Sluit je aan bij de groep op http://t.me/shidoglobal om als eerste op de hoogte te zijn.

Bovendien nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze website, www.online-vermogen.com , waar je veel informatie kunt vinden over hoe je kunt beginnen met crypto en NFT’s. Bezoek de volgende interne link voor meer informatie: https://online-vermogen.com/crypto-en-nfts/.

Conclusie

Met Shido groeiende gemeenschap, nieuwe partnerschappen en geplande ontwikkelingen belooft de toekomst opwindend te worden. Bij www.online-vermogen.com blijven we dit project nauwlettend volgen en delen we graag het laatste nieuws met onze lezers. Houd SHIDO in de gaten, want er staan veel spannende dingen te gebeuren!

Welkom om Online-Vermogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *