Ontdek de Wereld van Shido DeFi Card, Netwerk, en Meer!

de wereld van Shido

Welkom bij de opwindende wereld van Shido! We hebben groot nieuws te delen – de Shido DeFi Card is wereldwijd gelanceerd! Het is nu live en biedt je de mogelijkheid om je crypto-liquiditeit te benutten en overal ter wereld uit te geven. Klinkt interessant? Laten we dieper duiken in wat Shido te bieden heeft.

Shido DeFi Card – Wereldwijd Beschikbaar!

Ben je klaar om je crypto-avontuur te beginnen? De Shido DeFi Card is jouw sleutel tot het wereldwijd toegankelijk maken van je liquide middelen. Met de mogelijkheid om de kaart aan te vragen in 173 landen en deze te gebruiken bij meer dan 45 miljoen handelaren over de hele wereld, opent Shido de deur naar grenzeloze financiƫle vrijheid.

En het beste van alles? Je kunt de kaart direct financieren vanuit je DeFi-portemonnee. Eenvoudig, snel en volledig gedecentraliseerd. Ga vandaag nog naar Shido.io/card om aan de slag te gaan!

Bouw op Shido – Zonder Beperkingen!

Shido moedigt ontwikkelaars aan om zonder grenzen te bouwen. Met de combinatie van de interoperabiliteit van Cosmos, de kracht van EVM en CosmWasm biedt Shido een geavanceerd Layer 1 Proof-of-Stake-netwerk met ongeƫvenaarde snelheid en oneindige schaalbaarheid.

Ons uitgebreide groeiprogramma zorgt ervoor dat de beste ontwikkelaars op de juiste manier worden beloond voor hun inspanningen om op Shido te bouwen. Met parallelle ketens garandeert de architectuur van Shido eindeloze schaalbaarheid en vrije waarde-uitwisseling tussen de meest prominente ecosystemen in de branche.

Ontdek meer op ShidoScan en duik in de kracht van Shido’s netwerk, aangedreven door het razendsnelle Tendermint en beveiligd door een gedecentraliseerd open-source netwerk.

Krachtige VM’s op Shido Network!

Shido Network maakt gebruik van de krachtigste VM-omgevingen door EVM & CosmWasm samen te voegen. Dit stelt ontwikkelaars in staat om naadloos hun ontwikkelingservaring te kiezen. Met EVM krijgen Solidity-ontwikkelaars ongekende toegang tot het al bestaande Ethereum-ecosysteem en tools. CosmWasm biedt een veilige en efficiƫnte oplossing voor het uitvoeren van complexe smart contracts geschreven in Rust en andere talen. Bouw slimmere, veiligere en snellere smart contracts dan ooit tevoren!

Shido App – Final Beta Test!

De Shido App bevindt zich momenteel in de laatste bĆØtatestfase. Deze next-generation DeFi-portemonnee zal beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android en bevat ingebouwde Cross-Chain Dex, DeFi Crypto Card en Fiat Gateways. Bereid je voor op de lancering van een portemonnee die voldoet aan al je DeFi-behoeften!

Shido DeFi Card

Groeiende Shido Ecosysteem!

Het Shido-ecosysteem groeit gestaag, met meer dan 47 geĆÆntegreerde projecten en meer in de maak. Het wordt aangedreven door een uitgebreid netwerk van ontwikkelaars, instellingen en partners. De unieke architectuur maakt het eenvoudig om gebruikers, activa en projecten aan boord te krijgen. Ontdek het groeiende ecosysteem op Shido.io/ecosystem.

Shido DeFi Card

Koop Shido Nu!

Wil je deel uitmaken van dit opwindende avontuur? Koop Shido nu op Shido.io of via een reguliere DEX met het volgende ETH-contract: 0x72c60bFffEF18dCa51db32b52b819A951b6Ddbed.

Sluit je aan bij Shido en ontdek een nieuwe dimensie van financiƫle vrijheid en mogelijkheden!

Vergeet niet om Shido te volgen op X : https://twitter.com/ShidoGlobal
En sluit je aan bij de Telegram community : https://t.me/ShidoGlobal
Klik hier om alle blog`s over Shido te lezen.

Blijf op de hoogte en mis niks van de aankomende updates

Shido App Lancering – De Nieuwe DeFi-Ervaring! De Shido App bevindt zich momenteel in de laatste beta-testfase en belooft een revolutionaire DeFi-ervaring. Met een ingebouwde Cross-Chain Dex, DeFi Crypto Card en Fiat Gateways wordt deze app een absolute gamechanger. Binnenkort onthullen we alles wat je moet weten in een diepgaand blog.

Mainnet Lancering – Het Kloppende Hart van Shido! Shido maakt zich op voor de lancering van het Mainnet, het centrale element van het shido ecosysteem. Ontdek hoe shido`s gedecentraliseerde Proof-of-Stake-netwerk ongeĆ«venaarde snelheid en schaalbaarheid biedt. Blijf op de hoogte voor meer technische details en opwindende functies bij de livegang van het mainnet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *