Waarom het Loont om een RugDollz nft te Bezitten!

RugDollz NFT $RLBZ token

In de wereld van non-fungible tokens (NFT’s) biedt RugDollz een unieke kans voor houders om niet alleen een waardevolle digitale collectie te bezitten, maar ook passieve inkomsten te genereren. Door het vasthouden van RugDollz NFT’s en $RLBZ tokens, kunnen houders profiteren van diverse beloningen en de toenemende waarde van hun investeringen. Deze blog legt uit waarom het de moeite waard is om RugDollz NFT’s vast te houden, hoe het beloningssysteem werkt en wat de toekomstplannen zijn voor verdere groei en stabiliteit.

Wat zijn RugDollz NFT’s?

RugDollz NFT’s zijn digitale verzamelobjecten die uniek zijn en op de blockchain zijn geregistreerd, waardoor hun eigendom en authenticiteit gegarandeerd zijn. Deze NFT’s komen in verschillende vormen, waaronder OG RugDollz, 1/1 OG RugDollz, 3D RugDollz, 3D Elemental Doll, en 3D Elemental Trollz. Elke categorie biedt verschillende niveaus van verdiensten voor de houders.

RugDollz NFT $RLBZ token

De waarde van RugDollz NFT’s ligt niet alleen in hun verzamelwaarde, maar ook in de mogelijkheid om passieve inkomsten te genereren via $RLBZ tokens. Deze tokens worden uitgekeerd aan houders op basis van hun bezit en kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen.

Passieve Inkomsten via $RLBZ

Een van de grootste voordelen van het houden van RugDollz NFT’s is de mogelijkheid om passieve inkomsten te genereren via $RLBZ tokens. Tot nu toe zijn er meer dan 74 miljard $RLBZ tokens geclaimd, wat gelijk staat aan meer dan 1 ETH aan passieve beloningen terug naar de houders. Dit komt neer op bijna $4000 aan waarde!

Beloningsstructuur:

  • OG RugDollz: 100.000 $RLBZ
  • 1/1 OG RugDollz: 1 miljoen $RLBZ
  • 3D RugDollz: 50.000 $RLBZ
  • 3D Elemental Doll: 250.000 $RLBZ
  • 3D Elemental Trollz:500.000 $RLBZ

RugDollz NFT $RLBZ token

Het systeem is eenvoudig: hoe meer $RLBZ je bezit, hoe meer je kunt claimen. Bijvoorbeeld, door 2 miljard $RLBZ te bezitten, krijg je toegang tot een lucky dip machine die gevuld is met ongeveer $5000 aan NFT’s die je kunt claimen.

Mechanismen voor Prijsstabiliteit van $RLBZ

Een belangrijk aspect van $RLBZ is de inspanning die RugDollz levert om de prijs stabiel te houden en de duurzaamheid van het token te waarborgen. Het team koopt regelmatig hun eigen tokens terug en voegt deze toe aan de beloningspool, wat direct ten goede komt aan de houders. De fondsen voor de buyback worden gegenereerd uit verschillende inkomstenbronnen, zoals de verkoop van merchandise, een percentage van de minting funds en binnenkort de verkoop van knuffels.

Momenteel zijn er 95 miljard $RLBZ gereserveerd om terug te gaan naar de NFT-houders. Dit zorgt voor een constante stroom van beloningen en helpt om de prijs van $RLBZ stabiel te houden.

Toekomstplannen en Groei

RugDollz heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Naast de bestaande beloningssystemen en de verkoop van merchandise, plant het team om de RugDollz tot leven te brengen door de introductie van verzamelbare knuffels. Deze knuffels zullen niet alleen een nieuwe inkomstenstroom creëren, maar ook een aanzienlijk percentage van de winst zal worden gebruikt om $RLBZ terug te kopen en terug te geven aan de houders.

Het marketcap van $RLBZ groeit gestaag, en naarmate meer mensen organisch toetreden, neemt ook de waarde van de tokens en de NFT’s toe. Momenteel is $RLBZ op 61.000 marketcap en groeit het dagelijks.

RugDollz NFT $RLBZ token

Hoe $RLBZ te Kopen en te Verhandelen

Het kopen en verhandelen van $RLBZ is eenvoudig en kan worden gedaan via Uniswap. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

  • Stap 1: Ga naar Uniswap en verbind je digitale wallet.
  • Stap 2: Zoek naar $RLBZ token door het contractadres in te voeren: 0xaef06250d07cb6389d730d0eec7d90a1549be812
  • Stap 3: Koop $RLBZ met ETH of een andere ondersteunde cryptocurrency.

Conclusie

Het bezitten van RugDollz NFT’s biedt een unieke kans om passieve inkomsten te genereren via $RLBZ tokens, met een solide systeem voor prijsstabiliteit en voortdurende groei. De combinatie van verzamelbare digitale kunst en financiële beloningen maakt RugDollz een aantrekkelijke investering. Met ambitieuze toekomstplannen en een groeiende community is het nu het perfecte moment om in RugDollz te stappen en te profiteren van de vele voordelen die het biedt.

Waarom wacht je nog? Houd RugDollz NFT’s en begin vandaag nog met het verdienen van passieve inkomsten!

Het Belang van het Team en de Community

Zonder team geen project, en zonder community geen project. Bij RugDollz zit dit helemaal goed. Het team is constant aanwezig, gepassioneerd en staat altijd klaar om iedereen te helpen. Alex, Caf, Laura, NinjaMarcus – petje af! En dan de community, wow! Iedereen voelt zich welkom, iedereen is vriendelijk en helpt elkaar. De games in de Discord zijn geweldig en dragen bij aan een hechte en ondersteunende gemeenschap.

RugDollz NFT $RLBZ token
Rugdolz Blog

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *