RugDollz: Innovatie, Staking en een Sterke Community in de Wereld van NFT’s

Rugdollz Staking NFT

Wat Is RugDollz

RugDollz is een innovatief NFT-project dat gebruik maakt van community feedback en web3-technologie om een leuk en lonend project aan te bieden aan de community. Onze kernwaarden omvatten veilige praktijken in web3, het ondersteunen van slachtoffers van rug pulls en het gebruik van kennis en ervaring om NFT-enthousiastelingen te helpen scams in de toekomst te voorkomen.

RugDollz Missie

Om de visie te bevorderen, zijn de schattige RugDollz-personages gecreĆ«erd, we omarmen de pakkende en krachtige slogan “WAR ON RUGZ”, en we beginnen onze reis in web3. Sinds het begin is RugDollz op vele manieren geĆ«volueerd om nut en waarde aan de community te leveren.

RugDollz NFT Staking RugLabz

Wat Biedt RugDollz?

Soft Staking

Bij RugDollz geven we je geruggede NFT weer nut. Je kunt ze staken voor RLBZ, zodat je “waardeloze” NFT’s toch weer wat waarde hebben. Het staking proces is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde transacties op de Ethereum-blockchain, dankzij het soft staking mechanisme.

Sterke Community

De RugDollz-community is sterk en hecht, als een familie waar iedereen welkom is. We nodigen je uit om eens langs te komen in onze Discord-server om de sfeer en de voordelen zelf te ervaren. In de community zijn er veel NFT’s te winnen en dagelijkse raffles. Zelfs als je een OG NFT koopt via OpenSea of Magic Eden, ontvang je Rugz die je in de Discord kunt gebruiken om mee te doen aan de raffles.

RugDollz NFT Staking

Hoe Werkt het?

Voeg eenvoudig je geruggede NFT-contracten toe en ze worden automatisch gestaked als je ze in je wallet hebt. Dit alles gebeurt met soft staking, dus geen gedoe met transactiekosten op de Ethereum-blockchain. Het is een naadloze en kosteneffectieve manier om je NFT’s weer nuttig te maken.

Conclusie

RugDollz biedt een unieke kans om deel uit te maken van een innovatieve en ondersteunende community. Of je nu een doorgewinterde NFT-enthousiasteling bent of net begint, RugDollz heeft iets te bieden. Kom langs in onze Discord en ontdek zelf de voordelen van ons project.

OG Collectie Magic Eden
3d Collectie Magic Eden

Zelf bezit ik ook een paar RugDollz OG NFT Zelf ben ik fan van de Grim Reaper Perk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *