Shido Perpetual is live

Altijd al met Leverage willen traden.? En weet je al hoe dit werkt.?

Kijk dan snel op de Shido perpetual Dex!

En lees hier onder nog meer over oa. De SHIDO  Crypto debit Card🤯🔥🔥🔥

Shido Perpetual Dex is echt next gen voor het verhandelen, uitlenen en lenen van eeuwigdurende dex. We bouwen een volledig gedecentraliseerd handelsplatform voor hefboomwerking, shorting en onderpandleningen met super snelheid en tegen de laagste kosten. We bieden onze gebruikers  handel met een hefboomwerking tot 100x op de meest populaire digitale activa(crypto). 

kijk snel naar de volledig  vernieuwde website en het trading gedeelte.!

klik hier om er naar toe te gaan

En mocht je heel enthousiast zijn meld je dan ook gratis aan voor de SHIDO master / VISA Card. Deze is helemaal gratis.👍

 Shido MasterCard & Bank is een Crypto Debit Card en Banking Service in Shido Wallet beschikbaar in meer dan 150 landen wereldwijd. Het is een unieke service die van Shido Wallet een hybride portemonnee maakt die de kloof tussen Crypto en Fiat overbrugt. Shido Mastercard Een Crypto MasterCard waarmee u uw crypto als Fiat over de hele wereld kunt openen en uitgeven zonder dat er voorafgaande conversie nodig is. Het is beschikbaar voor gebruik bij meer dan 42 miljoen handelaren of geldautomaten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Het is de ultieme DeFi-betaalkaart voor houders en handelaren van crypto-activa. Shido-bank Uw persoonlijke bankrekening in Shido Wallet waar u IBAN- en SWIFT-bankoverschrijvingen kunt doen, renteloze leningen kunt afsluiten met crypto als onderpand en Fiat-valuta’s kunt ruilen. U kunt gemakkelijk van Crypto naar Fiat gaan in Shido Wallet met slechts een klik op uw account. U kunt ook uw bankrekening gebruiken als bestedingsbron voor Shido MasterCard. Hybride DeFi-portemonnee Shido Wallet is een niet-bewarende DeFi-portemonnee die gratis te gebruiken is en dat altijd zal blijven. Shido MasterCard & Bank is een optionele service binnen Shido Wallet die nog meer waarde toevoegt aan onze bestaande portemonnee.

SHIDO FINANCE 

En Vergeet niet gelijk de SHIDO Wallet te downloaden op je Android of Iphone 

Ik gebruik hem al dagelijks. En het is echt een top wallet , hier en daar nog wat kleine dingetjes, maar er worden elke keer(wekelijks) updates gedaan en er word geluisterd naar de feedback van de gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *