Maximaliseer je Shido-investeringen met ShidoDutch: Een Gids voor Staking met het REStake Protocol

Shido network staking validator

(Shido Native Keplr REStake)

Ben je klaar om je Shido-investeringen naar een hoger niveau te tillen? Door je Shido-tokens te staken met 🇳🇱ShidoDutch🇳🇱, een online validator op het Shido-netwerk, in combinatie met het baanbrekende REStake-protocol, kun je de hoogste jaarlijkse rentetarieven (APR) in de markt behalen.

We zijn bijzonder enthousiast over de lancering van het Shido Mainnet en het bijbehorende Shido Native. Als fervent Shido-fan heb ik zelf besloten om een node te draaien en nu ook een validator te zijn met REStake.

Verkrijg Shido Tokens

Als je nog geen Shido hebt, kun je het pair Native Shido – Osmosis (USDC – SHIDO) verhandelen op https://app.osmosis.zone/pool/1710.

Heb je al Shido op Ethereum, dan kun je het naar Shido Native op het Shido-netwerk wisselen via https://migration-portal.shidoscan.com/. Dit is echter niet nodig als je niet wilt staken en liever op de Ethereum-chain blijft.

Hieronder volgt het stappenplan als je Shido Native bezit en het wilt staken.

Shido Native Staking Gids en REStake met 🇳🇱ShidoDutch 🇳🇱 Validator Keplr

Stake je Shido Native


Stap 1: Installeer je Keplr Wallet

Begin door je Keplr-wallet te installeren. Je hebt de mogelijkheid om een bestaande wallet te importeren door je zin in te voeren of een volledig nieuwe wallet aan te maken! Vergeet niet je zin goed op te schrijven en veilig te bewaren voor toekomstig gebruik. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot je fondsen, zelfs als je van apparaat wisselt of je wallet verliest.

Stap 2: Verkrijg Shido-tokens

Zorg ervoor dat je Shido-tokens in je Keplr-wallet hebt. Je kunt eenvoudig native Shido-tokens kopen via de bovenstaande links.

Stap 3: Stakingsproces

Navigeer naar de “Gestaked” sectie binnen je mobiele Keplr-wallet en klik op “Stake”. Kies voor Shido en selecteer een validator. Zoek naar validators met een hoge uptime. Overweeg om je inzet te spreiden over meerdere validators. Mijn aanbevolen validator is 🇳🇱ShidoDutch🇳🇱😎 .

Stap 4: Activeer REStake voor Hogere Opbrengsten

Om je verdiensten te maximaliseren, activeer REStake. Niet alle validators ondersteunen deze functie, maar ShidoDutch wel. Met een REStake-protocolinterval van 1 minuut worden je beloningen direct opnieuw gestaked, wat resulteert in hogere jaarlijkse opbrengsten.

Stap 5: REStake Activeren

Bezoek REStake.app om REStake te activeren. Verbind je wallet en zoek naar de validator waar je je Shido aan hebt gedelegeerd. Activeer REStake en onderteken de transactie. Je kunt REStake altijd uitschakelen als je ervoor kiest om niet deel te nemen.
https://restake.app

Door deze stappen te volgen en het innovatieve REStake-protocol met ShidoDutch te gebruiken, kun je je Shido-investeringen optimaliseren en genieten van lucratieve rendementen. Begin vandaag nog met staken en zie hoe je vermogen groeit!

Shido Native Keplr REStake

Zoals altijd bekijk de Disclamer Dit is geen Financieel advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *