Shido Blockchain: De Toekomst van Crypto

De crypto industrie evolueert in een razendsnel tempo en er worden elke dag nieuwe blockchain-projecten geĆÆntroduceerd op de markt. Echter hebben niet alle projecten de potentie om een significant verschil te maken in de industrie. Shido Blockchain is een project dat de potentie heeft om de crypto-industrie te revolutioneren zoals we die kennen.

Wat is Shido Blockchain?

Shido Blockchain is een klimaatneutrale, snelle, veilige en oneindig schaalbare blockchain gebouwd op het Cosmos-netwerk. Het is ontworpen om snel, veilig en schaalbaar te zijn en het is EVM- en IBC-compatibel. Shido Chain maakt gebruik van een sharded proof-of-stake-consensusalgoritme, waardoor het zeer efficiƫnt en snel is. Het project bevindt zich nog in de beginfase, maar heeft door zijn vele voordelen al veel aandacht gekregen vanuit de crypto-gemeenschap.

Voordelen van Ontwikkelen op Shido Chain

Ontwikkelen op Shido Chain heeft vele voordelen, waaronder onbeperkte TPS, bijna onbestaande gasvergoedingen, schaalbaarheid en compatibiliteit met andere netwerken. De onbeperkte TPS en bijna onbestaande gasvergoedingen maken het een ideaal platform voor ontwikkelaars die high-performance applicaties willen bouwen. De schaalbaarheid van de Shido Chain is ook een belangrijk voordeel, aangezien het platform een groot aantal transacties kan verwerken zonder enige problemen. Daarnaast kunnen ontwikkelaars eenvoudig hun applicaties verbinden met andere netwerken via het Inter-Blockchain Communication (IBC) protocol.

Shido DEX en Liquidity Migration

In mei zal Shido beginnen met het verplaatsen van liquiditeit naar Decentralized Exchanges (DEXs) en zal utility revenue direct aan de pools worden toegevoegd en in de grafiek worden geĆÆnjecteerd. Deze stap zal helpen om de liquiditeit van Shido te vergroten, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om het token te verhandelen op DEXs. De migratie van liquiditeit zal ook helpen om de zichtbaarheid van Shido te vergroten, wat essentieel is voor het lange termijn succes van het project.

Shido Wallet V2 en Shido Card US Lancering

Shido Wallet V2 en Shido Card US worden begin mei gelanceerd, gevolgd door de volledige lancering van Shido Dex V2 medio mei. De lancering van Shido Wallet V2 en Shido Card US zal het voor gebruikers gemakkelijker maken om hun Shido-tokens op te slaan en uit te geven. De Shido Card US is een debitcard die kan worden gebruikt om aankopen te doen bij elke handelaar die Visa accepteert. Nu beschibaar in 157 landen

Shido DEX V2 Lancering

De lancering van Shido Wallet V2, Shido Card US en Shido Dex V2 zal het voor gebruikers gemakkelijker maken om hun Shido-tokens op te slaan, uit te geven en te verhandelen.

De migratie van liquiditeit naar DEXs zal ook helpen om de zichtbaarheid van Shido te vergroten, wat essentieel is voor het langetermijnsucces van het project.

Shido Blockchain is een project dat zeker de moeite waard is om in de gaten te houden naarmate het blijft evolueren en groeien.

Klimaatneutraal

Met Shido Blockchain, een klimaatneutraal, snel, veilig en oneindig schaalbaar blockchain project, heeft de crypto-industrie een veelbelovend project voor de toekomst.

Het biedt ontwikkelaars veel voordelen, waaronder onbeperkte TPS, bijna niet-bestaande gasvergoedingen, schaalbaarheid en compatibiliteit met andere netwerken.

De Shido Chain maakt gebruik van een sharded proof-of-stake consensusalgoritme, waardoor het zeer efficiƫnt en snel is. Ontwikkelaars kunnen ook gemakkelijk hun applicaties op andere netwerken aansluiten via het Inter-Blockchain Communication (IBC) protocol.

In mei zal Shido liquide middelen verplaatsen naar gedecentraliseerde beurzen (DEXs), wat de liquiditeit zal vergroten en gebruikers in staat zal stellen om de token gemakkelijker te verhandelen.

De lancering van Shido Wallet V2 en Shido Card US, gevolgd door de volledige lancering van Shido Dex V2.

Zal de Shido-gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren. Shido Card US is een debetkaart die kan worden gebruikt om aankopen te doen bij elke handelaar die Visa accepteert en zal in eerste instantie alleen beschikbaar zijn voor inwoners van de VS.

Kortom, Shido Blockchain is een veelbelovend project dat de potentie heeft om de crypto-industrie te veranderen zoals we die kennen. Met de voordelen die het biedt en de vele ontwikkelingen die eraan komen, is Shido zeker iets om in de gaten te houden voor iedereen die geĆÆnteresseerd is in crypto en blockchain.

šŸŒ shido.io/blockchain

šŸŒ twitter.com/ShidoGlobal/status/1650096370009686018?s=20

Telegram voor alle informatie 

Shido Blockchain de online toekomst van Crypto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *