Is dit het moment om bullish te zijn op crypto? Laatste nieuws en analyse

Bullish over crypto Bicoin en meer . online vermogen

Is het nu tijd om bullish te zijn op crypto? Laatste nieuws en analyse

In maart 2023 hebben cryptocurrencies een sterke rally doorgemaakt, ondanks negatieve berichtgeving over regelgevende acties tegen Binance en de instorting van Silvergate Capital.

Zowel Bitcoin als Ethereum zagen winsten, waarbij Bitcoin bijna 69% hoger stond dan het begin van het jaar, na de slechtste prestatie sinds 2018 te hebben geleverd in 2022.

In deze maand zijn er ook enkele crypto banken ingestort, waaronder Silvergate Capital, Silicon Valley Bank en Signature Bank, wat heeft geleid tot aanhoudende liquiditeitszorgen in de crypto en financiĆ«leĀ sector.

Dit heeft ertoe geleid dat regelgevers strenger zullen optreden tegen crypto exchanges, met rechtszaken tegen Binance en een Wells notice uitgegeven aan Coinbase door de SEC .

Analisten

Meerdere populaire analisten zijn bullish over crypto en speciaal op Bitcoin en Ethereum. Een vooraanstaand econoom heeft geclaimd dat de Amerikaanse Federal Reserve failliet is .

In ander nieuws, heeft Ripple een liquiditeitshub voor bedrijven gelanceerd en heeft meer vertrouwen gewonnen in de lopende rechtszaak tegen de SEC.

En er gaan geruchten dat het Team van Shiba Inu een nieuwe cryptocurrency op het ETH netwerk bouwt. Ten slot heeft Cardano de lancering aangekondigd van een smart contract-taal genaamd Aiken.

In het licht van deze gebeurtenissen is de toekomst van crypto currencies nog steeds onzeker en volatiel. Maar de recente rally in maart 2023 toont aan dat er nog steeds veel potentieel is, en dat de Bullrun misschien wel langzaam van start is gegaan! 

Op het moment van schrijven zijn dit de top 10 grootste Crypto`s op basis van marketcap.

link naar tradingview voor de actuele prijzen

  1. Bitcoin (BTC) – $28,441
  2. Ethereum (ETH) – $1,863
  3. Tether (USDT) – $1.00
  4. Binance Coin (BNB) – $312.40
  5. USD Coin (USDC) – $1.00
  6. XRP (XRP) – $0.85
  7. Cardano (ADA) – $3.14
  8. Dogecoin (DOGE) – $0.20
  9. Polygon (MATIC) – $1.77
  10. Solana (SOL) – $151.23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *