Crypto Currency wat is het

Crypto Currency is waarde in de vorm van een bedrag in een cryptovaluta, de verschillende soorten valuta die er bestaan worden samen vaak aangeduid als cryptomunten, of crypto coins. Cryptomunten worden vaak gezien als een soort  digitale munteenheden, maar worden ook vaak omschreven als een soort obligaties, aandelen of handelswaar. 

’s Werelds bekendste en eerste cryptovaluta is de bitcoin. Andere cryptovaluta die de laatste jaren aan populariteit wonnen, zijn Ethereum, XRP, Cardano.

Crypto Currency wat kan ik er mee

Je kan op verschillende manieren crypto aankopen, de meest gebruikte exchange (in Nederland) en tevens de aanbieder met de meeste verschillende soorten crypto coins is Bitvavo .com

Je kunt hier gemakkelijk een account aanmaken en geld storten met ideal, daarna kun je gelijk je eerste digitale crypto coins aankopen.

Als je dat gedaan hebt is natuurlijk de vraag wat ga ik er mee doen.?

Ga ik er mee HANDELEN (daytraden) of ga ik voor HODL

Persoonlijk denk ik dat HODL de veiligste manier is maar als je goed kunt traden en grafieken goed kunt analyseren dan kan traden ook erg goed werken.(dit is geen financieel advies doe altijd zelf je onderzoek)

Lijkt je dit wat en wil je met crypto beginnen maak dan een account aan via onderstaande link voor een extraatje zodat je in de eerste week over de eerste ā‚¬1000 geen handelskosten hoeft te betalen 

Registreer je hier voor Bitvavo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *