WordPress Plug in Affiliate Held

Heb je een mooie website gemaakt met wordpress maar wil het nog niet helemaal lukken met de verkopen.? dan heb ik hier echt iets heel gaafs!

 Het is namelijk een Nederlandse Plug in voor Affiliate Marketing in wordpress 🤯⭐⭐⭐

Wat is Affiliate Held?

Affiliate Held is een WordPress plugin die automatisch alle relevante productdata synchroniseert zoals prijzen, voorraad, afbeeldingen, beoordelingen en affiliate links. Met behulp van shortcodes plaats je affiliate producten gemakkelijk in je berichten/pagina’s en met de uitgebreide styling opties zorg je voor een prachtige weergave.

Waarom kiezen voor Affiliate Held?

✅ Altijd een up-to-date affiliate website

✅ Verschillende affiliate aanbieders vergelijken of juist maar één promoten

✅ Nooit meer handmatig affiliate links genereren vanuit je affiliate netwerken

✅ Affiliate producten beheren op één centrale plek binnen je WordPress dashboard

✅ Eenvoudig (automatisch) sub ID’s toevoegen aan je affiliate producten

✅ Analyseer klik- en voorraadgegevens van je affiliate producten, handig voor conversieoptimalisatie

✅ Geoptimaliseerd voor Google; structured data mark-up toevoegen aan je affiliate producten en veelgestelde vragen

✅ Totaaloplossing voor iedere affiliate marketeer met 3 verschillende modules

✅ Nederlandse plugin, support, documentatie en instructievideo’s

✅ Kies uit drie verschillende lifetime pakketten (1, 3 of 10 sites)

Koppel met je favoriete affiliate netwerken👌

Maak gemakkelijk verbindingen met de affiliate netwerken waarbij jij aangesloten bent. We ondersteunen op dit moment koppelingen voor: Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Adtraction en Amazon (NL).

Voeg producten toe op basis van EAN codes

Om producten met elkaar te kunnen vergelijken maakt Affiliate Held gebruik van de EAN code van een product, oftewel de barcode. Zoek gemakkelijk de bijbehorende EAN code op via de geïntegreerde zoekfunctie en maak producten binnen een paar klikken aan.

Voeg producten toe in bulk

Veel producten tegelijk toevoegen? Met de bulk import voeg je in één keer een hele lijst aan producten toe, efficiënt en tijdbesparend.

Synchroniseer je productgegevens

Stel een starttijd en interval in en haal nieuwe productgegevens op wanneer jij dat wilt. Op deze manier bevatten je producten altijd de meest recente prijzen, afbeeldingen en voorraad.

Koppel met je favoriete affiliate netwerken👌  Maak gemakkelijk verbindingen met de affiliate netwerken waarbij jij aangesloten bent. We ondersteunen op dit moment koppelingen voor: Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Adtractio

Toon en vergelijk je producten

Zodra je een aantal producten hebt aangemaakt, is het tijd om deze te plaatsen op je website. Door middel van shortcodes kun je de producten gemakkelijk toevoegen aan je berichten en pagina’s.

Gebruik prachtige weergaves

Het tonen van producten kan op diverse manieren. Plaats producten gemakkelijk in een lijst, kolom en carrousel of gebruik “normale” tekst links. De keuze is aan jou.

Stijl je producten naar wens

Pas je eigen huisstijl toe om de producten naadloos aan te laten sluiten op jouw design. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Pak de controle over je affiliate links

Voeg gemakkelijk attributen zoals “no follow” toe aan al je affiliate links. Activeer de automatisch sub ID functionaliteit om nauwkeurig te tracken vanaf welke pagina’s en plekken je commissies genereert.

Duik in je statistiekendashboard voor meer resultaat

Om volledig inzicht te krijgen in de prestaties van je website kun je gebruik maken van de uitgebreide statistieken. Hier vind je diepgaande data over het klikgedrag van je bezoekers en de voorraadstatus van je producten.

Verleid bezoekers in de zoekmachines

Voeg gemakkelijk relevante schema opmaak toe aan je producten en val op in de zoekmachines zoals Google🔥🔥🔥.

Bespaar tijd met de automatische inhoudsopgave

Met de automatische inhoudsopgave module voeg je zonder moeite een prachtige inhoudsopgave toe aan je artikelen. De inhoudsopgave open- en dichtklappen, standaard dichtvouwen of koppen uitsluiten? Dat is allemaal geen probleem.

Toon en vergelijk je producten  Zodra je een aantal producten hebt aangemaakt, is het tijd om deze te plaatsen op je website. Door middel van shortcodes kun je de producten gemakkelijk toevoegen aan je berichten en pagina’s.  Gebruik prachtige weergaves

Waarborg je snelheid  Met Affiliate Held blijft je website optimaal presteren. Wij staan voor kwaliteit waarbij we elke toevoeging aan de plug-in zorgvuldig afwegen. Omdat we Affiliate Held ook gebruiken op onze eigen websites, hebben we zelf ook baat bij

Waarborg je snelheid

Met Affiliate Held blijft je website optimaal presteren. Wij staan voor kwaliteit waarbij we elke toevoeging aan de plug-in zorgvuldig afwegen. Omdat we Affiliate Held ook gebruiken op onze eigen websites, hebben we zelf ook baat bij een geoptimaliseerde plug-in. Verder zorgt Affiliate Held ervoor dat je wellicht afscheid kunt nemen van een aantal andere plug-ins die overbodig zijn geworden.

Wacht niet langer en begin vandaag nog je website te optimaliseren 💯👌
Toon en vergelijk je producten  Zodra je een aantal producten hebt aangemaakt, is het tijd om deze te plaatsen op je website. Door middel van shortcodes kun je de producten gemakkelijk toevoegen aan je berichten en pagina’s.  Gebruik prachtige weergaves

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *